L'Almacelles At. arranca un punt amb polèmica

Després de l’empat el Sudanell baixa a la quarta posició, mentre que l’Almacelles puja a la setena plaça.AMADO FORROLLA

Sudanell i Almacelles Atlètic no van passar de l’empat en un partit que els locals haurien pogut emportar-se a la primera part. El Sudanell va sortir dominant el matx amb diverses ocasions de gol que no van arribar a materialitzar. Els d’Almacelles, per la seua part, van començar menys actius i es va arribar al descans sense gols. A la represa, el Sudanell va mantenir el domini i al 66 aconseguia el primer gol del partit. A partir d’aquí, els locals es van tancar en defensa. Malgrat l’1-0, l’Almacelles va buscar el gol i el va trobar en una jugada en la qual els locals van demanar fora de joc, però que va pujar al marcador per al definitiu 1-1.