L'Angulària s'endú els punts contra el Barbens

Un jugador de l’Angulària rep la bimba davant la pressió d’un jugador del Barbens.SEGRE TÀRREGA

Victòria per la mínima de l’Angulària, que va derrotar un Barbens que li va posar les coses molt difícils des del primer minut de joc. A la primera part, els visitants van generar les jugades més clares de gol, però un xut al pal i el poc encert del Barbens van deixar el marcador sense gols quan es va arribar al descans (0-0, 45). A la segona meitat, les coses van canviar, ja que van ser els locals els que van tenir les ocasions més clares fins que en el minut 74 Baiget va fer l’únic gol del partit per donar els tres punts a l’Angulària i continuar així sent tercer amb 60 punts, a 11 del líder i a un del segon classificat, el Ponts.