SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

Sorpresa a Borges amb la derrota

Els locals ho van fallar tot davant d’un Vila-seca efectiu || Primera derrota en els cinc últims partits del Borges

Un jugador del Borges intenta robar la pilota a un del Vila-seca al centre del camp.

Un jugador del Borges intenta robar la pilota a un del Vila-seca al centre del camp.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Borges va caure davant del Vila-seca en un partit que semblava propici perquè els locals certifiquessin la permanència però que va acabar en incredulitat per la claredat de la derrota (1-3).

El partit va començar amb domini i molta possessió de la pilota per part dels locals i amb un Vila-seca ben situat però amb una sola referència ofensiva. El Borges arribava a l’àrea visitant però ahir els seus davanters no van trobar el camí del gol malgrat les múltiples ocasions. Pijuan ho va intentar al 15 i només 3 minuts després Aitor posava en un compromís Nelson. Insistia Pijuan sense encert i fins i tot Edu Vives ho va intentar des de fora de l’àrea sense sort. Així fins al minut 27 quan va arribar la més clara dels locals amb un xut al travesser de Montoy que va acabar sortint fora. Per la seua part, el Vila-seca va tenir el seu primer acostament en un córner que no va trobar rematador i en la seua segona arribada, a punt del descans, va marcar el 0-1. Va ser un llançament directe després d’una falta a la frontal de l’àrea local.

Tot just començar la represa, el Borges va tenir una altra claríssima ocasió que no va trobar rematador per ben poc. I el partit va seguir la mateixa tònica. Ocasió rere ocasió malgastada d’un Borges que no s’ho acabava de creure mentre el Vila-seca posava la por al cos dels locals amb una ràpida contra que va aturar Xammar. Però en la següent jugada va arribar el 0-2 després d’una pèrdua de pilota al centre del camp i una passada ràpida que va deixar Luna sol davant de Xammar i no va perdonar. El gol va suposar una gerra d’aigua freda però els blancs no es van rendir i van anar a buscar el partit sense por.

Roca ho va intentar canviant fins a 5 jugadors però la fortuna continuava esquivant un Borges que venia de 3 victòries consecutives al seu camp, incloent-hi el líder i el fins ahir segon, el Martinenc. Ander ho va intentar al 72, Pijuan la va tenir al 76 i Eudald rematava al cos del porter visitant un córner al 78. Ja molt a prop del final, amb el Borges bolcat, el Vila-seca va recuperar una nova pilota per marcar el tercer i allunyar els punts d’un Borges que al final va tenir l’encert necessari per aconseguir el gol de l’honor (1-3). Va ser obra de Torné, però ja seria massa tard. Malgrat la derrota, el Borges segueix a prop de la permanència.

“Ens ha faltat encert i ho hem pagat car”

Joan Roca, el tècnic del Borges, va lamentar la derrota del seu equip i va dir que “avui hem fet un partit en què hem tingut moltes ocasions clares de gol i no les hem aprofitat mentre que ells n’han tingut tres i ens les han marcat. Defensivament no hem estat del tot encertats i a més a més hem tingut un d’aquells dies en què la pilota no ha volgut entrar”. D’altra banda, l’entrenador va afegir que “avui hem tingut una cura d’humilitat. Hem vist que no importa la posició a la taula i que en aquesta Lliga tots els equips et poden complicar la vida en qualsevol partit”.

Un jugador del Borges intenta robar la pilota a un del Vila-seca al centre del camp.

Un jugador del Borges intenta robar la pilota a un del Vila-seca al centre del camp.MAGDALENA ALTISENT

tracking