SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Valiente: "Demanem disculpes a l'afició, som culpables"

Valiente fa autocrítica, però com Javi López i Rivas creu en el ‘play-off’

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dilluns jornada de reflexió i d’autocrítica al Lleida Esportiu, d’estroncar ferides després de la derrota a Mallorca –la tercera consecutiva– però també de convenciment que, mentre les matemàtiques ho permetin, encara és possible classificar-se per al play-off. L’staff tècnic blau, amb Gerard Albadalejo al capdavant, en l’habitual xarrada de l’endemà dels partits, va alliçonar els jugadors perquè l’equip reaccioni des de dissabte que ve davant del València B a casa. El centrecampista José Luis Valiente va aprofitar la compareixença davant els mitjans per llançar un missatge a l’afició: “Demano disculpes a l’afició per no ser a dalt. Som els culpables d’aquesta situació i el partit de dissabte serà una final, però estic convençudíssim que guanyarem. No en tinc cap dubte”, va assenyalar el futbolista valencià, que va recalcar que el play-off “encara és possible. Jo hi crec perquè queden encara molts punts en joc”.

Per la seua part, el malagueny Javi López va reconèixer que l’equip “està fotut, però ara toca pensar en el partit contra el València B i sumar els tres punts. La Segona B està molt igualada, els partits es decideixen per detalls i ens està faltant encert a dalt”. No obstant, el centrecampista blau va assegurar que “ens veiem capaços de tirar endavant perquè queden molts punts en joc, però no podem fallar més”. Segons Javi López, “a l’equip no li falta ni personalitat ni caràcter, però potser sí que li està faltant més encert als metres finals”.

El porter Diego Rivas, en la mateixa línia que els seus companys, considera que “encara tenim opcions”, però també va admetre que “queden cinc partits davant de rivals complicats i si volem ser a dalt de la taula haurem de guanyar-ho tot. Sabem que el marge d’error és mínim”.

Com Javi López i Valiente, el porter gallec també va reconèixer que “estem en un moment complicat després de tres derrotes seguides, però no ens podem lamentar. La derrota a Mallorca té un resultat enganyós, però hem de reaccionar”.

Rivas va demanar a l’afició que no els abandoni en aquests moments en què més necessiten el seu suport. “Demano a la gent que continuï creient en nosaltres. Aquest equip no es rendeix ni ho farà mai”, va concloure el jugador.

“Demanem disculpes a l’afició, som culpables”

“Demanem disculpes a l’afició, som culpables”SEGRE

“Demanem disculpes a l’afició, som culpables”

“Demanem disculpes a l’afició, som culpables”SEGRE

“Demanem disculpes a l’afició, som culpables”

“Demanem disculpes a l’afició, som culpables”SEGRE

tracking