SEGRE

DEPORTES

Valverde: "No vam tenir respostes"

Valverde admet la superioritat de la Roma i descarrega de culpa l’equip dient que “sóc el responsable de tot” || “Ho sentim per la nostra afició”

Dzeko remata davant de la impotència d’Umtiti, que contempla l’acció del davanter bosnià.

Dzeko remata davant de la impotència d’Umtiti, que contempla l’acció del davanter bosnià.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ernesto Valverde va analitzar la desfeta blaugrana a Roma i va sintetitzar l’explicació admetent que “no hem tingut respostes, a ells els ha sortit tot. A nosaltres ens costava treure joc. Ells, amb la seua pressió, ens obligaven a llançar, ens agafaven separats, no podíem agafar la segona jugada”. Va destacar l’agressivitat de la Roma: “Quan perds i el contrari, en molts moments del partit, és superior les anàlisis són extremistes. Han plantejat un partit fort, agressiu, hem tingut moltes dificultats.”

Valverde va reconèixer la gran decepció soferta. “Les temporades són llargues i arribar a guanyar una competició és complicat. Només la guanya un. Sabem la decepció que suposa això per a la nostra gent i per a nosaltres. Volíem jugar una semifinal, és el futbol. De vegades et somriu tot, de vegades has de patir clatellades. La gent està tocada, però cal recuperar-se perquè tenim al davant dos competicions que volem guanyar.”

“La gent està tocada, però cal recuperar-se perquè encara hi ha dos títols que volem guanyar”

No va voler parlar de culpables i es va carregar ell tota la responsabilitat. “Sóc absolutament responsable de tot. Sóc el cap visible de l’equip, és el que hi ha. Jo ho plantejo tot.” Quant a si afectarà la Lliga i la Copa del Rei va assenyalar: “Esperem que no, però està clar que és un pal anímic. Tenim objectius importants per davant i a veure si podem aconseguir-los. Guanyar un títol és difícil i teníem moltes il·lusions en aquesta competició.”

Va negar que hi hagués excés de relaxació. “En absolut. Vam venir a guanyar. Vam plantejar el partit com si anéssim 0-0 i amb la intenció de guanyar. Ells han estat bé, forts, han vingut molt a dalt. Han arriscat i no hem superat la seua pressió.”

Ernesto Valverde va demanar disculpes a l’afició. “Lamentem molt perdre, però això també forma part del futbol. Sempre hi ha un equip que perd. Ens encanta guanyar, però quan et toca perdre, et toca perdre. Ho sentim per l’afició, pel pal que s’han emportat. Intentarem il·lusionar-los de nou malgrat la decepció del partit d’avui. És una derrota molt dolorosa, sens dubte, però hem de mirar al capdavant.”

tracking