Or per a Julià i plata per a Juste a l'Estatal júnior

El nadador del CN Cervera l’aconsegueix en 800 lliure i la nadadora del CN Lleida, en 200 estils || La natació lleidatana suma 7 medalles

Ferran Julià llueix orgullós l’or, el tercer en aquest Estatal.

Ferran Julià llueix orgullós l’or, el tercer en aquest Estatal.SEGRE

La natació lleidatana ja acumula set medalles al Campionat d’Espanya júnior de Màlaga que és, a més, Open Absolut, després de les dos que va aconseguir ahir a la penúltima jornada, un or a càrrec de Ferran Julià (CN Cervera) i una plata gràcies a Paula Juste (CN Lleida). Ferran Julià va aconseguir pujar a dalt de tot del podi en 800 lliure i va sumar el tercer or individual en aquests campionats i la quarta medalla després del bronze conquerit amb l’equip de 4x200 lliure del CN Cervera. A més, ahir es va classificar per a la final B de 200 lliure. Per la seua part, Paula Juste va guanyar la primera medalla, una plata en els 200 estils en una final A d’autèntic luxe que va guanyar la millor nadadora espanyola de tots els temps, Mireia Belmonte. Paula també va nadar la final B de 200 lliure, en què va quedar quarta, i en aquesta prova la seua companya de club Cristina García Kirichenko va ser cinquena. Cris, a més, nadarà avui la final A dels 100 esquena, en què va aconseguir la segona mínima per a l’Eurojúnior (1:02.79). Quant a la resta de la participació lleidatana, per part del CN Cervera, Guillem Masjuan i Bernat Esteban van nadar els 200 lliure però no es van classificar per a la final. Bernat Esteban sí que va destacar en els 800 lliure com a novè júnior, mentre que Ignasi Bernaus no va poder passar a la final en 100 braça. Per equips, una altra bona notícia és que el CN Cervera segueix segon a la classificació general a falta avui de l’última jornada. Per la seua part, la nadadora del Sant Andreu Lidón Muñoz va batre el rècord d’Espanya en 50 metres lliure (25.21). També Mireia Belmonte va complir el seu objectiu a l’aconseguir la mínima de 200 estils (2.11.31) en una final que va conquerir. A Belmonte li queden avui els 400 estils.