SEGRE

FUTBOL ESPORT POPULAR

Un torneig de Neymar, a Lleida

El Tic Tac va ser el campió lleidatà la passada edició.

El Tic Tac va ser el campió lleidatà la passada edició.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pati de l’Escola El Carme de la Bordeta acollirà el 19 de maig, dissabte, la primera de les fases classificatòries a Espanya de la tercera edició del torneig internacional de futbol de carrer creat pel jugador del PSG i exbarcelonista Neymar, que està inspirat en l’estil de joc amb el qual el crac brasiler va créixer. La capital del Segrià serà per segon any consecutiu seu d’aquest torneig que el 2017 va recalar a les instal·lacions de la UE Balàfia.

El torneig, que està dirigit a joves d’entre 16 i 25 anys, tindrà més d’una trentena d’equips, que poden inscriure’s a través de la pàgina web oficial de la competició www.neymarjrfive.com. A banda de Lleida, les fases classificatòries a Espanya són a les ciutats de Santander, Badajoz, Elx, Màlaga, Girona i Madrid. El millor equip de cada seu es donarà cita a Madrid a la final estatal el pròxim 3 de juny. I d’aquesta fase sortirà el representant espanyol a la final mundial que tindrà lloc el 21 de juliol al Brasil.

El torneig planteja partits 5 contra 5 (cada equip pot tenir fins a set jugadors i dos d’ells poden ser majors de 25 anys) de 10 minuts, en espais reduïts, sense porters i amb una particularitat: si el rival aconsegueix anotar un gol, l’equip que l’encaixi perd un jugador.

tracking