SEGRE

DEPORTES

L'Atlètic passa amb conflictes a les semifinals a l'Europe League

Fernando Torres supera l’oposició de Coates.

Fernando Torres supera l’oposició de Coates.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Atlètic de Madrid va aconseguir l’objectiu de passar a les semifinals de l’Europe League, malgrat perdre i oferir una mala imatge, ahir a Lisboa contra l’Sporting de Portugal (1-0), que havia derrotat per 2-0 a l’anada.

La primera part va ser un monòleg de l’Sporting davant d’un apàtic Atlètic, sobrepassat per la verticalitat dels lisboetes. Però els madrilenys van aguantar bé en la segona i van aconseguir passar a semifinals.

D’altra banda, la policia de Lisboa va detenir a la tarda almenys dos aficionats de l’Atlètic, després d’una agressió a agents dels cossos de seguretat. L’incident, a més, va deixar alguns ultres del club madrileny ferits. La policia va llançar gas pebre a alguns seguidors, la qual cosa va obligar els cossos sanitaris a intervenir.

Quant a la resta de partits de quarts, també va passar amb conflictes l’Arsenal, que va empatar 2-2 en el camp del CSKA. La sorpresa la va donar el Salzburg, que va derrotar 4-1 el Lazio, aixecant el 4-2 de l’anada. El Marsella va eliminar el Leipzig (5-2).

tracking