FUTBOL

El Lleida es reconcilia amb la victòria

Derrota per 3-2 al València Mestalla en un partit que se li ha complicar en els últims deu minuts quan guanyava 3-0 i manté viu el somni del play off

El Lleida es reconcilia amb la victòriaLLEONARD DELSHAMS

El Lleida ha derrotat avui per 3-2 al València Mestalla, amb el que trenca amb una mala ratxa de tres derrotes consecutives i manté viu el somni de disputar el play off d’ascens a la Segona divisió A. La victòria no ha estat exempta de patiment, ja que el partit se li ha complicat als de Gerard Albadalejo en els últims deu minuts. L’equip estava guanyant per 3-0, tenia el partit controlat, però ha encaixat el 3-1 en el minut 79 i el 3-2 en el 85, amb la qual cosa ha acabat demanant l’hora.

El Lleida havia de guanyar i ho ha fet. Ara li toca esperar a la resta de resultats de la jornada. Després de la victòria ha quedat, provisionalment, a dos punts de la quarta plaça. A més, ha jugat un bon partit. Almenys fins el minut 79, quan ha encaixat un gol en la primera rematada a porta que ha fet el València Mestalla.

El Lleida ha agafat el control del partit des del primer moment i Juanto Ortuño ha marcat l’1-0 en el minut 3. L’equip d’Albadalajo ha dominat, ha creat ocasions i ha marcat el 2-0 el 28, davant d’un rival que només ha tingut dos aproximacions a porta, però totes dues molt perilloses i que han acabat amb dos rematades que han sortit fora per molt poc.

En la segona part ha seguit el domini lleidatà i les ocasions. Albístegui ha pogut marcar en el minut 56 i Juanto Ortuño ha estavellat una pilota al pal en el 68. En el 77 ha arribat el 3-0, un golàs obra de Javi López, però quan el partit semblava sentenciat ha arribat el 3-1 i, sis minuts més tard, el 3-2, amb el que el Lleida ho ha passat malament fins el final. Però els tres punts s’han quedat a casa.