SEGRE

HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana visita avui a la nit el Bigues i Riells

Maria Porta, en una acció del partit contra el Liceo.

Maria Porta, en una acció del partit contra el Liceo.EDGAR ALDANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vila-sana, que només ha guanyat un partit dels últims cinc que ha disputat (tres punts de quinze), visita avui la difícil pista del Bigues i Riells (21.00), amb l’objectiu de trencar la mala dinàmica i segellar la permanència a la màxima categoria al més aviat possible. Els dos equips arriben al partit empatats a 26 punts, vuitenes les del Pla i novenes les rivals.

“Serà un partit dur en una pista molt complicada, que rellisca molt i a la qual elles estan perfectament adaptades”, explicava ahir el tècnic del Vila-sana, Jordi Capdevila. “És un equip que es tanca bé, que busca el teu error per sortir a la contra i, per tant, hem de tenir la concentració màxima per evitar perdre boles i donar-los les nombre més baix de situacions possibles”, va afegir.

A falta de set jornades perquè acabi la Lliga, les del Pla d’Urgell mantenen una distància de 9 punts respecte a les posicions de descens, que marca el Liceo, equip que els va guanyar 2-3 la setmana passada. Victòria Porta és la segona màxima golejadora de la Lliga.

tracking