SEGRE

BARCELONA PRIMERA DIVISIÓ

Valverde: "No podem quedar-nos a casa plorant"

El Barça rep avui el València i Valverde recorda que falten 10 punts per guanyar la Lliga || Assumeix les crítiques

Ernesto Valverde, durant l’entrenament que va fer ahir el Barcelona.

Ernesto Valverde, durant l’entrenament que va fer ahir el Barcelona.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la inesperada eliminació europea en mans de la Roma, el Barcelona s’aferra a la Lliga com a consol i rep avui (16.15/beIN LaLiga) el València, a la recerca d’una nova victòria que l’atansi a un títol que té ja pràcticament a la butxaca, contra un rival immers en una ratxa favorable de joc i resultats amb vuit victòries i un empat en els últims 9 partits. El tècnic blaugrana, Ernesto Valverde, va instar els jugadors a no quedar-se “somiquejant a casa” per la recent eliminació i va subratllar la importància de mirar cap endavant per aixecar LaLiga Santander i la Copa del Rei. “Ens queden set partits i ens falten 10 punts per ser campions de Lliga, que no ho som. No ens podem quedar a casa somiquejant per perdre un partit, hem de guanyar el següent. No ens ha d’impulsar el que hem perdut sinó el que hem de guanyar.”

Valverde va negar que en l’eliminació europea traís l’estil del club. “Doncs no, la veritat és que no. No ho veig per cap banda. Una cosa és que no siguis capaç de superar una circumstància i una altra que et posis dramàtic com per escriure una novel·la de terror”, va comentar l’entrenador.

De fet, creu que l’equip està, dins de tot, “bé”. “És un moment difícil de la temporada, possiblement el segon més difícil després del mes d’agost. Hem perdut la possibilitat de seguir en una competició que ens feia il·lusió i és una decepció per nosaltres i per la gent”, va reconèixer. Sobre les crítiques que ha rebut va comentar que “amb una derrota d’aquest tipus, durant un temps hi ha barra lliure per parlar de tot i quan vaig firmar sabia que seria així. Hem tardat a tenir una derrota significativa, han estat nou mesos més o menys i ha arribat, cal aguantar. Quan firmes un contracte amb un equip com el Barça saps que és així, que l’entrenador ha d’aguantar l’estrebada en les derrotes. Els ha passat a tots, no em passarà a mi?”. També va desmentir que Messi i Piqué demanessin explicacions a Roma.

tracking