SEGRE

TENIS DE TAULA SUPERDIVISIÓ

El DKV Borges s'assegura el subcampionat de lliga

Els lleidatans es van imposar a l’UCAM Cartagena per un contundent 4-0

Els jugadors dels dos equips abans de començar el partit.

Els jugadors dels dos equips abans de començar el partit.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El DKV Borges Vall es va assegurar ahir el subcampionat de la Superdivisió gràcies a la victòria en la penúltima jornada davant de l’UCAM Cartagena, l’onzè classificat que perdrà la categoria a partir de la pròxima temporada. El conjunt lleidatà es va mostrar a tota hora molt superior a l’equip murcià i no va cedir cap joc en tot el partit. Els lleidatans es col·loquen així amb 33 punts, tres menys que el líder, el Cajasur Priego que té un partit pendent per disputar, avui davant de l’Arteal - Santiago.

En el partit d’ahir, l’equip de la capital de les Garrigues va estar format per Marc Duran, Oriol Monzó i Dani Torres, mentre que per part de l’UCAM Cartagena, van jugar Jose Montalban, Javier Valero i Juan Sánchez.

En el primer partit del xoc, Marc Duran va sumar el primer punt per al Borges després de desfer-se del visitant Jose Montalban per un clar 3-0 (8-11, 12-14, 1-11). En el segon partit, Oriol Monzó es va imposar a Juan Sánchez, també per 3-0 (11-5, 11-8, 11-3)

A continuació va ser el torn de Daniel Torres, que no va voler ser menys que els seus companys i en va deixar novament zero al seu rival, Javier Valero (11-3, 11-7, 11-8).

Amb el partit pràcticament decidit, Oriol Monzó, del Borges, es va enfrontar a José Motalban, de l’UCAM Cartagena. Com en la resta de partits, el resultat va tornar a ser de 3-0 (11-5, 11-5, 11-5), marcador que va significar el 4-0 definitiu que va sentenciar la victòria per a l’equip de la capital de les Garrigues.

El següent i últim partit del Borges en Superdivisió, ja sense res en joc en la classificació, serà divendres que ve a les 20.30 hores del vespre al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques davant del San Sebastián de los Reyes, el sisè classificat de la competició.

Àmplia victòria del Villart Logístic en el duel per la tercera plaça ? El Villart Logístic CTT Balaguer es va imposar ahir per un ampli 3-0 a l’Arteal - Cubiertas de Piscina Orballo, en el duel per la tercera plaça de la classificació.

tracking