El Balaguer segueix en ratxa

Cinquena victòria en sis partits d’un equip que ja és setè i supera la barrera dels quaranta punts || Els de Jordi Belló van defensar bé i entre Genís i Putxi van anotar els gols de la victòria

Alguns jugadors del Balaguer celebren el gol de Putxi.

Alguns jugadors del Balaguer celebren el gol de Putxi.JOAN BOVÉ

Quart partit consecutiu a casa i tercera victòria seguida del Balaguer, la cinquena en els sis últims partits d’un equip que ja és setè i supera la xifra dels quaranta punts que estadísticament ofereixen la permanència. Ahir, amb l’Igualada, els jugadors de Jordi Belló van tornar a materialitzar un bon partit i, en general, van ser superiors al rival excepte als primers compassos de la segona part, després de l’empat del Igualada. Al final, 2-1.

Els locals van sortir molt concentrats al primer temps, i aviat es van fer amos del centre del camp i molt ferris en defensa, sense deixar fer el seu joc a l’Igualada, que ho va intentar per les bandes però sense sort. Genís va donar el primer avís al minut 15, quan de xut creuat va fer que el porter Javi es lluís aturant en dos temps. Dos minuts més tard va ser Putxi el que va posar a prova el porter visitant amb un tir creuat des de la banda esquerra. El Balaguer dominava a plaer el joc i Genís i Putxi portaven la veu cantant en atac. Genís, al minut 30 es va internar per la banda esquerra, es va desfer del defensor i es va quedar sol davant de Javi però amb poc angle i el tir al primer pal el va poder rebutjar el porter. Al 35, Putxi va robar una pilota a la línia de tres quarts, es va internar a l’àrea i Thomas el va fer caure, en un penal claríssim. El va disparar el mateix Putxi però el porter va poder rebutjar, encara que Genís molt atent va recuperar el rebuig i va marcar l’1-0.

Després del descans, els visitants van sortir més decidits i al 48, Eric marcava un gol olímpic que donava ales a l’equip, que durant els primers vint minuts del segon temps van dominar davant un Balaguer nerviós que no s’assemblava en res al del primer temps. Però els canvis al Balaguer van donar frescor en atac, encara que els protagonistes del segon gol local van ser Genís i Putxi novament. Internada de Genís, passada des de la línia de fons sobre el punt de penal i Putxi, de rabona, va marcar un espectacular i definitiu 2-1.

“Sols puc felicitar els jugadors” El tècnic del Balaguer, Jordi Belló, va dir que “són tres punts que ens donen tranquil·litat de cara a afrontar el tram final de la Lliga. Queden sis partits i intentarem quedar al més amunt possible a la classificació. El partit l’hem plantejat bé i tan sols es pot felicitar els meus jugadors pel treball i el joc en els últims encontres”.