El Bellpuig voreja la sorpresa amb el Mollerussa

El Bellpuig va jugar un bon partit però no va poder evitar la victòria del Mollerussa.EDGAR ALDANA

El Bellpuig va plantar cara al líder de la categoria, un Mollerussa que es va veure sorprès pel bon partit dels locals però que va poder marcar dos gols al tram final per emportar-se el partit. Els locals van manar a la primera part i es van avançar amb el gol de Llobera. Abans del descans, el Bellpuig va enviar una pilota al pal en el que bé hauria pogut ser el 2-0. Ja a la segona part, amb el Mollerussa bolcat en la remuntada, el Bellpuig va tenir diverses ocasions al contraatac. El Mollerussa va marcar els gols entre els minuts 76 i 78. Amb el duel a punt de finalitzar, Adri va treure sota els pals una rematada de Lekfif.