SEGRE

DEPORTES_LUNES

El Club Tennis Urgell celebra el mig segle d'història

Unes 200 persones vinculades amb el club van assistir a la cita || L’acte va reconèixer els anteriors presidents i els socis més antics

Prop de dos-centes persones van participar en els actes del cinquantè aniversari del club.

Prop de dos-centes persones van participar en els actes del cinquantè aniversari del club.AGÈNCIA ITACA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Tennis Urgell va iniciar ahir la celebració del mig segle d’història amb diversos actes que es van allargar des del migdia fins al capvespre. Un vermut popular, música en directe, un dinar de germanor i una desfilada de moda van ser les activitats més destacades que es van realitzar durant tota la jornada, a la qual van assistir prop de dos-centes persones vinculades a l’entitat lleidatana.

Un dels moments més emotius de la celebració va ser l’homenatge als anteriors presidents de l’entitat: Jaume Farré Albiñana, Josep Maria Florista, Jaume Sarret, Joan Aurellano, Josep Àngel Comes, Jordi Marcos Forcada, Màxim Miranda i Ramon Mestres. A més, al llarg de la jornada d’ahir també es van reconèixer els socis més antics: Francisco Viladrich, Ramón Falcón i Francisco Sans.

D’altra banda, la presidenta de l’entitat, Blanca Nos, va repassar al seu parlament la història de l’entitat i va agrair el treball de tots els “que han treballat i treballaran amb el club”, a banda també de destacar el paper de les institucions que han donat “suport al club” i la importància dels socis i sòcies de l’entitat.

La jornada es va clausurar amb actuacions musicals en directe i la desfilada de moda de marques i botigues de la capital del Segrià.

tracking