El Tamarit cedeix amb l'intractable Borja

El Tamarit, en foto d’arxiu, és el segon millor equip de la segona volta després del Borja.ALBA RIVERA

Excessiva derrota del Tamarit en la visita a un dels candidats a l’ascens, el Borja. Els de la Llitera van sortir conscients de la importància del partit i van començar plantant cara a un Borja incapaç de crear ocasions clares a l’àrea del Tamarit. Els visitants també van intentar arribar a la porteria del Borja, però la sort no va somriure als oscencs. Els minuts passaven i cap dels dos equips va aconseguir obtenir el domini de la pilota, amb la qual cosa es va demostrar la igualtat de la zona alta del grup XVII d’aquesta Tercera Divisió. Abans del descans la va tenir el Borja amb una ocasió de De la Fuente, però el porter del Tamarit, Sabau, va evitar que pugés el primer gol. També va poder marcar Balde per al Tamarit després d’un córner, però el cop de cap no va superar el porter, i es va arribar al descans amb el 0-0 inicial. Després de la represa, un Borja amb més intensitat en atac que el Tamarit creava perill i finalment va aconseguir el primer gol al minut 60. Amb la primera diana el Tamarit es va bolcar en atac buscant l’empat i això va castigar els visitants, que veien com, al temps afegit, el Borja sentenciava amb el 2-0.