EL MILLOREL PITJOR

Treballada victòria a casa

La UE Tàrrega es va anotar un disputat triomf davant un bon Torrefarrera, que va plantar cara || Els d’Edu Berrocal, segons després del Mollerussa, que també va patir per guanyar a Bellpuig

El Tàrrega i el Torrefarrera van disputar un igualat partit que va acabar caient del costat local.FRANCESC GASULL

El Tàrrega es va veure forçat a vestir-se l’uniforme de treballar per derrotar un bon Torrefarrera que li va posar molt difícils les coses, sobretot amb una gran disposició defensiva que va dificultar de gran manera la creació d’ocasions de perill per part dels blaugranes. Els locals es van mostrar des de l’inici molt seriosos i conscients de la dificultat que comportaria el partit i van sortir centrats en l’objectiu de la victòria. El Tàrrega va dominar el joc durant tota la primera part i al minut 23, una embestida d’Àxel a Adrià va ser sancionada amb penal que Joni va transformar en l’1-0. Enríquez va tenir tres ocasions consecutives i també Vargas i Ferran van tenir ocasions per marcar abans del descans, però cap d’ells va aconseguir ampliar l’avantatge local.

Després del descans, el Torrefarrera va replicar i fruit d’un servei de falta des d’un lateral Lozano va aconseguir enviar a la xarxa l’1-1. L’empat va arribar en l’única aproximació amb perill dels visitants i va sorprendre els blaugranes que, malgrat tot, no van perdre la concentració i van continuar dominant el joc. El Tàrrega va seguir creant algunes jugades de perill, com les de Vargas, Ferran o Joni, que van estar a prop de convertir-se en el 2-1 però que van acabar en res. El temps corria i els minuts passaven però els locals no trobaven la manera de desbordar la ben disposada defensa del Torrefarrera, que rebutjava amb seguretat una vegada i una altra els intents del Tàrrega. Finalment, al minut 82 de l’encontre, amb el rellotge enfilant la part final del partit, Adrià va aconseguir entrar a l’àrea rival i batre novament Àxel aconseguint l’anhelat 2-1 que donava una difícil i treballada victòria als locals.

Amb aquest resultat, els blaugranes segueixen situats a la segona plaça de la taula classificatòria, mantenint set punts de desavantatge amb el Mollerussa, que és líder de la competició a falta de sis jornades perquè finalitzi el campionat, i que també van aconseguir una disputada victòria a Bellpuig (1-2).