SEGRE

FUTBOL TERRITORIAL

L'Agramunt, aspirant al regnat del gol a Territorial

És el segon màxim realitzador de Tercera, amb 107 gols en 27 partits

Els jugadors de l’Agramunt, abans del partit de diumenge passat davant el Guissona B.

Els jugadors de l’Agramunt, abans del partit de diumenge passat davant el Guissona B.FC AGRAMUNT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Agramunt està sent una de les sensacions del futbol territorial a Catalunya, ja que el conjunt de l’Urgell ha superat el centenar de gols a Tercera Catalana i és clar candidat a tornar a Segona un any després del descens de categoria. Amb 107 gols en 27 partits de Lliga, xifra que suposa una mitjana de 3,96 gols per partit, és el segon en el rànquing realitzador dels 17 grups i només el supera l’històric San Mauro, amb 117 en 28. L’equip de Genís Camats ha guanyat tots els partits com a local i només ha cedit dos empats un una derrota, al camp de la Seu, marcant a més en tots els seus compromisos. “El nostre sistema és molt ofensiu i és natural que arribin els gols. No som el típic equip que juga a la puntada llarga que s’imagina tothom quan parles de futbol territorial i ens agrada jugar amb la pilota des de darrere i arribar molt a l’àrea contrària”, assenyala l’entrenador, de només 25 anys. Sobre la seua joventut, Camats diu que “la temporada passada vaig ser segon de Joan Franqué i em van proposar prendre el seu relleu una vegada consumat el descens. No havia entrenat mai a nivell amateur, però els capitans van confiar en mi i les coses estan sortint molt bé”.

A més, el tècnic compta amb una plantilla amb molta experiència, amb alguns referents com Ramon Ribera i José Manuel Ramos, que va arribar a jugar amb l’Elx. “Els vaig deixar clar des del principi que no jugaríem a pilota amunt per convèncer-los”, assenyala Camats, que va ser deixeble de Joan Carles Oliva en la seua etapa com a futbolista al FiF Lleida i que s’ha marcat com a objectiu el rècord històric de gols en els grups lleidatans de Tercera, que ostenta el Magraners amb 112 la 2014-15.

Els tres màxims golejadors sumen 66 gols

Els tres futbolistes més ofensius de l’Agramunt han aconseguit aquesta temporada 66 gols. Ramon Ribera i Abdenabi Bouchatab en sumen 24 cada un, mentre que José Manuel Marín en té 18. Tanmateix, l’honor de ser el màxim golejador de la categoria recau en Marc Claret, futbolista de l’Arbeca que suma 35 gols en 25 partits. El jugador ha anotat la meitat dels gols del seu equip, que està instal·lat a la zona mitjana de la classificació del grup XIV de Tercera.

tracking