SEGRE

FUTBOL FORMACIÓ

La pilota com a integradora

Els pares de l’Escola de Futbol del Terraferma s’impliquen en la formació || Van jugar amb nois amb diversitat funcional i els seus fills van fer de públic

Pares, mares i nens de l’Escola de Futbol Terraferma LSA, dissabte passat durant aquesta activitat.

Pares, mares i nens de l’Escola de Futbol Terraferma LSA, dissabte passat durant aquesta activitat.LSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un grup de pares i mares jugant a futbol un dissabte al costat d’un grup de persones amb diversitat funcional i els nens d’aquesta escola de futbol base invertint els papers i fent de públic.

Una imatge i una activitat insòlites, però així entenen el seu projecte al col·legi Terraferma, on a través de la fusió entre l’Escola Esportiva del col·legi Terraferma i la firma lleidatana Learning Soccer Academy que gestiona futbol formatiu, han engegat aquesta temporada un programa pioner que pretén demostrar que el futbol pot ser una excel·lent escola de valors de present i de futur per als nens.

Així els pares, lluny de ser uns hooligans dels seus fills com ocorre en ocasions en el futbol base, participen repartits en diferents comissions en l’organització d’activitats, xarrades o recerca de patrocinis. I dins d’aquestes activitats s’emmarca jugar amb sis persones amb diversitat funcional del centre de Sant Joan de Déu d’Almacelles, que té subscrit un conveni amb el col·legi. És més, l’Escola de Futbol Terraferma també integra en els seus entrenaments algun d’aquests esportistes discapacitats d’edats compreses entre 18 i 30 anys, la qual cosa crea una interrelació molt especial amb els nens.

“El nostre model de club es basa en un model esportiu (Eureka) i un de formatiu (Bubbles) fomentant valors com el fair play i el respecte”, subratlla Enric Barri, que coordina l’Escola de Futbol Terraferma al costat de Jordi Cortés, membre de l’staff tècnic del Lleida.

tracking