SEGRE

BÀSQUET ACTIVITATS

Torrefarrera rebrà tècnics de l'Estrella Roja

Campus organitzat per Berni Tamames

Staff tècnic del campus de l’any passat a Torrefarrera.

Staff tècnic del campus de l’any passat a Torrefarrera.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exjugador lleidatà de l’ACB Berni Tamames tornarà a organitzar, aquest estiu que ve, l’International Basketball Camp, que tindrà lloc a Torrefarrera del 2 al 6 de juliol i que comptarà amb la presència de tècnics de l’Estrella Roja de Belgrad. “És un campus dedicat a la tècnica individual, que segueix la metodologia de treball dels tècnics serbis”, explica Tamames.

La primera edició, celebrada l’any passat, va comptar amb la presència d’uns 40 nois i noies de 8 a 18 anys i la idea és que, a tot estirar, hi pugui haver 50 jugadors. “La idea és no massificar-lo, a causa del tipus de treball que es fa en aquest campus”, afegeix.

Una altra de les característiques del campus és que es fa íntegrament en anglès, encara que tampoc no s’exigeix tenir un determinat nivell. “És molt visual, així que no suposa un problema, però l’idioma del bàsquet, a partir de determinats nivells, és l’anglès, així que com més aviat s’hi familiaritzin, millor.”

El campus ofereix la possibilitat de quedar-s’hi a dinar i compta amb una nutricionista, Marta Lorenzo, que també oferirà xarrades als pares sobre alimentació.

tracking