SEGRE

MOTOCICLISME GRAN PREMI DE LES AMÈRIQUES

Màrquez: "Vaig cometre un error i amb Rossi no tinc rancor"

Marc Màrquez diu que s’ha mantingut al marge de la polèmica a l’Argentina

Màrquez va atendre els mitjans al marge de la resta de pilots, inclòs Valentino Rossi.

Màrquez va atendre els mitjans al marge de la resta de pilots, inclòs Valentino Rossi.MOTOGP.COM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez va manifestar ahir sobre l’incident amb Valentino Rossi al GP d’Argentina que va cometre un error pel qual va ser penalitzat, encara que també va intentar demanar perdó i va dir que no té rancor cap a l’italià. “Sóc un pilot i una persona a qui li agrada millorar i intentar aprendre dels errors. En aquesta cursa van passar moltes coses. Vaig cometre un error i vaig ser penalitzat, vaig anar a demanar disculpes, que era el que creia que havia de fer, i no tinc rancor de cap tipus pel que va passar”, va dir el lleidatà.

No obstant, el vigent campió va dir que “a la comissió de seguretat no tindré cap inconvenient a tornar a parlar-ne, però també caldrà parlar d’altres coses, entre les quals de tot el que va succeir en el procés de sortida, ja que hi va haver incertesa en les decisions i això s’ha de millorar”. El pilot de Cervera va dir que té facilitat per centrar-se i va assegurar que no dóna “gaire importància” a aquesta situació.

El pilot lleidatà va assenyalar a Austin que “sempre he dit que jo a la moto no he sentit mai por”

“A la pista m’agrada estar al cent per cent, però pel que fa a la resta em mantinc al marge, que una cosa cosa que vaig aprendre en el passat”, en relació amb les crítiques per la cursa a Termas de Río Hondo. “Hi ha hagut moltes opinions, totes són respectables, però estic centrat en la pista. Sempre he dit que jo a la moto no he sentit mai por. Som pilots, som persones, i això és la competició, tothom va al límit i a l’Argentina les condicions de la pista estaven molt al límit. Per això vaig analitzar el bo i el dolent de la carrera i del que es tracta és que no torni a passar”, va afegir.

Màrquez arriba a Austin, on ha guanyat des de l’any 2013 i on ha estat el més ràpid en els entrenaments i amb quatre de les cinc voltes ràpides, a la cinquena posició del campionat mundial a divuit punts del líder, el britànic Cal Crutchlow.

Àlex Màrquez: “Espero poder firmar una carrera sense errors”

Àlex Màrquez va assenyalar ahir que confia a fer una cursa sense errors a la categoria de Moto2 per rescabalar-se dels que va cometre a Qatar i l’Argentina, amb l’objectiu d’assolir el podi. “Espero poder fer una carrera normal i sense errors, perquè tant a Qatar com a l’Argentina vam tenir alguns contratemps. Arribo a Austin descansat i molt motivat després d’haver disfrutat del supercròs a Minneapolis. Estic desitjant començar”, va assegurar el lleidatà. Màrquez va assegurar que córrer en aquest circuit sempre és especial perquè el traçat li agrada molt. “És tècnic, exigent i l’experiència compta molt. L’any passat vam fer un bon treball i el podi se’ns va escapar per molt poc, malgrat tenir diversos problemes durant la carrera”, va assenyalar el de Cervera.

tracking