El Lleida empata (0-0) al camp de l'Hèrcules i se situa a dos punts del play off en perdre el Cornellà

El Lleida Esportiu ha aconseguit aquest migdia un agredolç empat a zero en el camp de l’Hèrcules. I és que encara que en principi estava obligat a guanyar per tenir opcions reals de play off i a priori aquest empat era un mal resultat, la sorprenent derrota del Cornellà a casa aquesta tarda davant del Peralada fa que es posi a dos punts de la quarta plaça, encara que només queden tres jornades per al final de la Lliga regular. Gerard Albadalejo ha apostat d’entrada per la mateixa alineació que la setmana passada davant el filial del València, en el que va qualificar com un dels millors partits de la temporada, davant d’un rival on més de la meitat dels jugadors superaven els 30 anys d’edat. El partit ha començat amb una ocasió de gol dels locals per mitjà de Juli, que ha rematat alt. Però a partir de llavors, les ocasions han brillat per la seua absència, en un partit|trobada marcat per la por de perdre i els nervis en el camp i la grada. L’única ocasió del Lleida ha arribat en el minut 23, quan Juanto Ortuño ha llançat una falta i la pilota ha sortit fregant el travesser. Fins al descans, domini de la possessió per part dels d’Albadalejo però cap tret entre els tres pals, igual com l’Hèrcules.

En la segona part, Juanto ha tornat a tenir una bona oportunitat als 10 minuts amb un tret que ha rebutjat un defensa. Juanto ha estat de nou el protagonista en el minut 68, amb un rematada de cap que ha sortit desviat. En els últims vint minuts, l’Hèrcules n’ha estret més i Diego Rivas ha salvat el gol amb una grandíssima parada en el minut 80, poc després que Albadalejo hagués substituït Jorge Félix per Marc Nierga. Aquest últim ha pogut avançar el Lleida quan es complia el minut 90, però el porter local Falcón ha parat el seu tret. El mateix ha fet Diego Rivas en la següent jugada per evitar el gol de l’Hèrcules. Al final, un empat que gairebé deixa fora de combat l’Hèrcules de cara al play off i que ha estat un millor resultat del que podia preveure’s per al Lleida gràcies a l’entrepussada del Cornellà.