El Puigvertenc venç i manté opcions de pujar

Acció transcorreguda durant el partit entre el Pardinyes i el Puigvertenc.

Acció transcorreguda durant el partit entre el Pardinyes i el Puigvertenc.MAGDALENA ALTISENT

El Pardinyes va ser derrotat 0-3 pel Puigvertenc, en un partit en què l’equip rival va portar les regnes del joc i que, amb aquesta victòria, se situa en la cinquena posició i ratifica la seua condició de candidat a l’ascens.

El primer gol del partit va venir de la mà de Bosch en el minut 17 i va concedir al Puigvertenc un avantatge que es va mantenir immòbil fins als cinc primers minuts de la segona meitat, quan Rodrigues va elevar a dos gols el marcador dels locals. Aquest avantatge sobre el Pardinyes no va fer més que créixer quan Bosch, novament, va atorgar el tercer gol al Puigvertenc en el minut 72. Aquest gol va sentenciar el matx.