SEGRE

SOLIDARITAT

Recapten 100.000 euros per a l’obra benèfica del corredor mort a Londres

Campbell, de 29 anys, va ser finalista de l’edició britànica del programa de cuina MasterChef i va morir aquest diumenge després de patir un col·lapse en participar en la Marató de Londres.

Recapten 100.000 euros per a l'obra benèfica del corredor mort a Londres

Recapten 100.000 euros per a l'obra benèfica del corredor mort a LondresEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 6.000 persones han decidit unir-se a la causa benèfica avalada per Matt Campbell, mort per un col·lapse en la Marató de Londres, i s’han recaptat més de 90.000 lliures (100.000 euros) en suport de l’organització destinada a joves vulnerables The Brathay Trust.

Campbell, de 29 anys, va ser finalista de l’edició britànica del programa de cuina MasterChef i va morir aquest diumenge després de patir un col·lapse en participar en la Marató de Londres. El corredor va ser atès al recorregut, però va morir més tard a l’hospital.

Les seues motivacions per córrer eren homenatjar el seu pare mort el 2016 i recaptar fons per a The Brathay Trust, organització benèfica ubicada a Cúmbria, comtat del qual és natural Campbell.

Davant d’això, i després de conèixer-se dilluns la mort del corredor, 6.300 persones han aportat el seu gra de sorra per recaptar més de 100.000 euros que aniran destinats a l’obra caritativa.

Un portaveu de l’organització va afirmar que Campbell era un "xef creatiu" i que una de les coses que més li entusiasmaven era compartir el seu coneixement amb joves cuiner que volguessin involucrar-se en la indústria.

"A més, era un gran atleta i un meravellós aportador a l’obra realitzada per Brathay", va apuntar.

La Marató de Londres aquest any, en el qual van participar més de 40.000 corredors, va ser la més calorosa de la història, amb temperatures que van superar els 24 graus centígrads.

tracking