SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Mobilitzats pel 'play-off'

El Lleida regalarà una entrada per al partit davant de l’Olot a tots els que es desplacin a Elx aquest diumenge || També posa en marxa una promoció especial de cara a l’últim partit a casa

Imatge del cartell.

Imatge del cartell.CRLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida ha posat en marxa una doble campanya amb l’objectiu de mobilitzar l’afició de cara als dos pròxims i decisius partits, en els quals l’equip de Gerard Albadalejo es juga les opcions de play-off d’ascens. L’equip visita aquest diumenge l’Elx al Martínez Valero i el següent rep al Camp d’Esports l’Olot. Després de l’empat davant de l’Hèrcules a l’última jornada, el Lleida és cinquè a dos punts del play-off, amb només nou en joc.

Per aquest motiu, el club ha decidit fer un esforç perquè l’equip estigui acompanyat des de les grades pel major nombre de seguidors possible. Així naix la campanya Vine a Elx i farem bullir el Camp d’Esports. Tots els aficionats, siguin abonats o no, que es desplacin a Elx, tant en l’autocar o autocars organitzats des del club com en vehicles particulars, rebran una entrada gratis per al partit davant de l’Olot.

El Lleida es juga el ‘play-off’ aquest diumenge a casa de l’Elx i el següent al Camp d’Esports El club il·licità s’assegurarà la classificació per al ‘play-off’ si derrota diumenge els lleidatans

Els socis i aficionats que desitgin anar a Elx poden reservar el viatge des d’avui i fins divendres, en horari d’oficina, de 16.30 a 20.00. El preu és de 25 euros per als membres de la Grada d’Animació, 27 per als abonats i 30 per als que no són socis. El preu no inclou l’entrada. La sortida de l’autobús serà el mateix diumenge a les 8.00 des del Camp d’Esports i l’entrada per al dia de l’Olot es podrà retirar al club a partir del dimecres 2 de maig.

La segona promoció, ja encarada exclusivament per al partit amb l’Olot, que es jugarà el diumenge 6 de maig, consisteix que tots els abonats rebran una entrada gratis, a la seua mateixa zona, i es posaran a la venda packs de tres entrades per als no-socis. Els preus seran de 35 euros les tres localitats, a la zona de Tribuna; a 20 euros a la zona de Lateral i a 10 euros a Gol Nord. També serà possible adquirir entrades soltes que, en aquest cas, seran de vint euros per a la Tribuna, 10 per a Lateral i cinc per a Gol Nord. El mateix dia del duel les entrades es vendran al preu habitual, vint-i-cinc, deu i cinc euros, respectivament. En aquest cas, les entrades ja podran adquirir-se a partir de demà i divendres i, la setmana que ve, dimecres, dijous i divendres. Els nens i nenes de fins a 10 anys tindran l’entrada gratis, sempre que estiguin acompanyats d’un adult. “Volem mobilitzar l’afició, com ja hem fet altres vegades i per això fem aquesta oferta, amb la qual les entrades surten a molt bon preu”, valorava el president, Albert Esteve, que desitja poder fer “un desplaçament massiu a Sabadell a l’última jornada”.

L’Elx també fa una oferta per rebre el Lleida L’Elx també ha fet una oferta d’entrades a preus reduïts per als socis i aficionats, atesa la transcendència que té el partit d’aquest diumenge contra el Lleida. Els il·licitans reben els de Gerard Albadalejo a la tercera posició, amb 58 punts, set més que el Lleida, que en suma 51 després de l’empat al Rico Pérez d’Alacant. Una victòria del Lleida reduiria la diferència entre els dos a quatre punts, amb sis per jugar-se, mentre que si és l’Elx el que guanya el partit, s’asseguraria matemàticament la classificació per al play-off, ja que arribaria a 61 punts i deixaria la cinquena posició a deu punts, amb només sis en joc.

Imatge del cartell.

Imatge del cartell.CRLES MIRANDA

tracking