SEGRE

FUTBOL FEMENÍ

Torrefarrera viu la festa del futbol femení

A través de la campanya #Orgullosa de l’FCF hi va haver jornades a tot Catalunya

La jornada va consistir en sessions tècniques i partits amistosos entre les participants.

La jornada va consistir en sessions tècniques i partits amistosos entre les participants.ÓSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 130 nenes d’entre 6 i 16 anys van participar ahir en la sisena edició de la jornada de futbol femení que va tenir lloc al Complex Esportiu del Segrià a Torrefarrera. La jornada, organitzada per la Federació Catalana de Futbol dins de la campanya #Orgullosa, es va desenvolupar alhora a totes les delegacions territorials movent prop de 2.000 jugadores en catorze seus.

La iniciativa està dedicada exclusivament tant a les nenes que practiquen futbol i volen perfeccionar les seues habilitats com a les que no juguen habitualment i volen iniciar-s’hi. En aquest sentit, val a destacar la participació de nenes no federades que procedien d’escoles de les comarques lleidatanes. Tenint en compte que es tracta de la província amb més territori i menys densitat de població, la jornada va ser tot un èxit i els clubs lleidatans que compten amb futbol femení s’hi van implicar al màxim.

Unes 130 nenes d’entre 6 i 16 anys, entre elles no federades, al Complex Esportiu del Segrià

La jornada, que va tenir com a coordinador tècnic Adrià Gabernet, va comptar amb la presència com a ambaixadora de la jugadora de l’AEM de Segona divisió Nàdia Dopico.

El programa va incloure una sessió tècnica amb diferents situacions de joc, en la qual es treballaran diversos aspectes i per finalitzar es van jugar una sèrie de partits entre totes les participants i les seleccions territorials femenines sub-12, sub-14 i sub-16.

Durant la campanya #Orgullosa, que ha posat en marxa aquesta temporada l’FCF amb l’objectiu de potenciar tant el futbol com el futbol sala femení, la inversió federativa ha ascendit a 1,2 milions d’euros, dels quals un milió s’han repartit entre els 680 clubs catalans.

La jornada va consistir en sessions tècniques i partits amistosos entre les participants.

La jornada va consistir en sessions tècniques i partits amistosos entre les participants.ÓSCAR MIRÓN

tracking