SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS OK LLIGA

El Llista passeja avui la Copa CERS pels carrers de Lleida

La plantilla sortirà a les 7 de la tarda de l’Onze de Setembre en un bus descobert

L’equip rebrà avui el merescut homenatge de la ciutat després de conquerir el títol europeu.

L’equip rebrà avui el merescut homenatge de la ciutat després de conquerir el títol europeu.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Lleida Llista rebrà aquesta tarda l’homenatge de la ciutat que es mereix per la conquesta diumenge passat de la Copa CERS d’hoquei sobre patins, una fita històrica que mai abans havia aconseguit un club professional de Lleida. La festa començarà a les 19.00 hores davant del pavelló Onze de Setembre, on la base de l’entitat tindrà la possibilitat de saludar els campions, abans que la comitiva, a bord d’un autobús amb el sostre descobert, iniciï el camí que l’ha de portar fins a la Paeria.

La rua passarà per Rovira Roure, Balmes, rambla d’Aragó, rambla Catalunya i avinguda de Madrid, fins a l’ajuntament, on es farà una recepció oficial, després de la qual els jugadors sortiran al balcó del consistori per saludar els aficionats i adreçar-los unes paraules. “És l’homenatge que es mereix el Llista. A Lleida tenim campions olímpics, mundials i europeus, però de club campió d’Europa d’equips, no en teníem cap”, va apuntar ahir l’alcalde Àngel Ros. Després la plantilla serà rebuda a les 20.00 hores a la Diputació pel president, Joan Reñé.

Mapa per on passarà la rua. SEGRE.com

Roberto Di Benedetto va rebre ahir l’alta hospitalària després de l’operació de dimarts

Ahir també es va afegir a les felicitacions pel títol continental conquerit pel Llista Carles Puigdemont, amb un tuit en el qual va escriure: “Grans representants de Catalunya al món!” en què va adjuntar una foto de tot l’equip amb la Copa CERS.

Per la seua banda, Roberto Di Benedetto va rebre ahir l’alta hospitalària, després de ser intervingut quirúrgicament aquest dimarts passat de la fractura del mal·lèol intern del turmell dret. El jugador francès, que té previst assistir a la rua dels campions, encarà que ho farà ajudat per unes crosses, estarà prop de tres mesos de baixa, per la qual cosa es perd el que queda de la temporada de Lliga i pràcticament diu adéu a la seua presència al Campionat d’Europa, que es disputarà a mitjans del proper mes de juliol a la Corunya.

tracking