SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Garrido: "M'hauria agradat arribar amb els objectius complerts"

Raúl Garrido preveu un partit “difícil” aquest diumenge al Camp d’Esports

Raúl Garrido saluda Gerard Albadalejo en el partit de la primera volta a Olot.

Raúl Garrido saluda Gerard Albadalejo en el partit de la primera volta a Olot.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A Raúl Garrido, exjugador de la UE Lleida les temporades 2000-2001 (Segona A) i 2001-2002 (Segona B) i actual entrenador de l’Olot, rival del Lleida aquest diumenge, li hauria agradat trobar-se al Camp d’Esports amb un escenari diferent. Però tant el Lleida com l’Olot arriben amb deures per fer i no els val cap altre resultat que la victòria. “M’hauria agradat arribar a aquest partit amb els objectius complerts per les dos part, amb el Lleida classificat per al play-off i nosaltres amb la permanència assegurada. Però no és així i espero un partit molt difícil.”

L’entrenador valencià està molt a prop d’aconseguir l’objectiu per al qual el va fitxar l’Olot, la salvació. Amb 42 punts, creu que amb una victòria més en tindran prou. “Mai m’ha agradat fer càlculs, però a falta de dos partits crec que amb 45 punts estarem fora de perill”, assenyala.

Garrido es va fer càrrec de l’equip el novembre del 2017. L’equip gironí era llavors penúltim a la classificació i estava a 7 punts de la salvació. Arriba a Lleida al lloc 14, però encara sense segellar la permanència.

És conscient que en l’ànim del Lleida pesaran els resultats dels equips que juguen al matí. “Si punxen els seus rivals, afrontarà el nostre partit amb més opcions de jugar el play-off. Però jo només penso en el meu equip i a guanyar un partit. L’afronto amb il·lusió, però conscient que serà molt difícil”, afegeix.

Coneix bé el Lleida perquè, a banda que manté molts amics a la ciutat i ha vingut amb freqüència al Camp d’Esports, el calendari l’obliga a seguir-lo cada jornada. “El rival que deixa el Lleida ens el trobem nosaltres dos setmanes després, així que l’he vist molt”, explica. “És un bon equip encara que ha fet una temporada estranya. Però té moltíssim mèrit que a hores d’ara estigui amb opcions. Cada any està a dalt. Sóc conscient que no ens regalaran res, ni ells ni ningú, per la qual cosa afrontem aquests dos partits amb les ganes de sortir a buscar la victòria.”

En el matx de la primera volta, l’Olot va derrotar el Lleida per 2-1, la qual cosa va ser un dur cop per a l’equip que entrena Gerard Albadalejo.

tracking