SEGRE

PIRAGÜISME ESLÀLOM

Anul·len la Copa d'Espanya de Ponts per falta d'aigua

La ruptura del dic del canal impedeix que hi hagi prou corrent per remar || Vilarrubla gairebé s’assegura el bitllet per al Mundial

El nivell del canal de regates ha baixat considerablement, com s’aprecia a la imatge presa ahir.

El nivell del canal de regates ha baixat considerablement, com s’aprecia a la imatge presa ahir.AGUSTÍ CUCURULLS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Copa d’Espanya d’eslàlom que s’havia de disputar els dies 19 i 20 de maig a Ponts ha quedat definitivament cancel·lada per culpa dels desperfectes ocasionats la setmana passada al canal de regates a causa de l’avinguda del riu per les pluges. La força de l’aigua va provocar la ruptura d’una part del dic de contenció que proveeix d’aigua el canal de piragüisme, com ja va succeir el 2015. Amb el posterior descens del cabal, que actualment és d’uns 55 metres cúbics per segon, el nivell de l’aigua al canal ha descendit considerablement perquè no entra a l’estar trencat el dic, la qual cosa fa inviable la competició. La prova podria no disputar-se davant de la falta de dates lliures.

D’altra banda, ahir es va poder celebrar la tercera jornada del selectiu en Pau, suspesa dijous per les inundacions a la localitat francesa. Una de les protagonistes va ser la lleidatana Núria Vilarrubla, que va sumar la tercera victòria en canoa individual d’aquest format i pràcticament té assegurat el bitllet per participar tant en el Campionat del Món com a l’Europeu. La urgellenca va firmar la primera posició, davant de les basques Klara Olazabal i Miren Lazkano, mentre que Annebel van der Knijff, també palista del Cadí, es va classificar en la cinquena posició. En caiac homes, el segovià David Llorente va ser el millor, amb l’urgellenc Marc Moragues, del Cadí, com a millor lleidatà.

tracking