SEGRE

DEPORTES

Valverde: "Dembélé té molt futur per endavant"

“Estem farts de l’actitud del Barça”, diu Gil Marín sobre Griezmann

Els capitans de les seccions del club van presentar ahir els cinc títols de Copa d’aquesta temporada.

Els capitans de les seccions del club van presentar ahir els cinc títols de Copa d’aquesta temporada.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ernesto Valverde va confirmar després del partit que Dembélé seguirà al Barça la pròxima temporada i va dir sobre ell que “té molt talent, és ràpid, té tècnica i sens dubte pensem que ens pot ajudar. És molt jove i té molt temps per endavant. Tots els jugadors necessiten temps d’adaptació”. A més, el tècnic del Barça va manifestar que davant del Vila-real l’equip va estar “bé en el primer temps” i va lamentar que en el segon el partit “es trenqués”, perquè els seus jugadors van baixar “una mica el pistó”. En relació amb la sanció a Sergi Roberto, Valverde va dir que “la sanció ens sembla excessiva. L’he vist a la televisió i és una jugada que Marcelo el carrega i ell deixa anar el braç. No esperàvem aquesta decisió. Si tenim en compte els antecedents, sabem que tenim raó. Suposo que corregiran l’error”.

Finalment, sobre l’interès per Griezmann, l’entrenador blaugrana va dir que “no segueixo gaire aquest tema. Sé que hi ha soroll al voltant. Igual que hi ha soroll quan surten notícies que estàs interessat per un jugador o per un altre. Tenim molt respecte pels jugadors d’altres equips. Ja veurem què passa”.

En aquest sentit, el conseller delegat de l’Atlètic, Miguel Ángel Gil Marín, va assenyalar ahir que estan “farts de l’actitud del Barça”. “Que parlin de la forma en què ho fan del futur d’un jugador amb contracte en vigor i a pocs dies de jugar una final europea em sembla una absoluta falta de respecte envers l’Atlètic. Personalment vaig manifestar fa temps al president del FC Barcelona que els drets del jugador ni estan en venda ni els vendrem”, va afegir.

tracking