SEGRE

DEPORTES

Gareth Bale lidera una golejada plàcida

Bale pugna amb el cèltic Jonny en una acció del partit.

Bale pugna amb el cèltic Jonny en una acció del partit.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gareth Bale va rescatar l’orgull per esgotar les opcions de titularitat a Kíev, a la final de la Lliga de Campions, i instal·lar el dubte a Zinedine Zidane, liderant amb un doblet una plàcida golejada (6-0) del Reial Madrid davant d’un Celta desganat que ja pensa en les vacances.

El comiat del Reial Madrid del Santiago Bernabéu aquesta temporada presentava pocs al·licients, en un duel sense res en joc per als dos equips. El madridisme compta els dies per a la gran final i oblidar una Lliga que aviat va tirar l’equip per la seua irregularitat. Tot sembla decidit a l’onze de Zidane, encara que Bale lluita per canviar el destí i guanyar-se la titularitat.

El gal·lès havia firmat dos bons partits en les últimes aparicions, davant de Leganés i Barcelona, i es va destapar animant la freda nit madrilenya amb les seues curses, verticalitat i pegada. Va trobar espais per explotar el seu joc d’una avançada defensa de Vigo, que va ser una amiga per la falta d’intensitat. Va marcar a més les dos primeres dianes en una golejada plàcida.

tracking