L'Alcoletge torna a Segona Catalana

Celebració de l’Alcoletge per la victòria durant el partit contra l’Alguaire

Celebració de l’Alcoletge per la victòria durant el partit contra l’AlguaireAMADO FORROLLA

L’Alcoletge va empatar amb l’Alguaire (1-1) i es va proclamar campió de la Lliga i i va tornar a Segona Catalana després de dos anys jugant a Tercera. El primer gol del duel es va produir a la segona part, quan Huarte va fer la diana que va atorgar l’avantatge inicial a l’Alguaire. Malgrat el gol en contra, i una tempesta que va obligar a allargar el temps de descans, l’Alcoletge va lluitar per fer el gol de l’empat i, a vuit minuts del xiulet final, David Florensa va marcar el gol que va tornar les taules en el marcador, i va sentenciar el matx. Amb aquest resultat, l’Alcoletge va finalitzar la Lliga en primera posició, i es guanya l’ascens de tornada a Segona Catalana.