SEGRE

FUTBOL MUNDIAL RUSIA 2018

Barcelona col·locarà pantalles per veure el Mundial

Estaran ubicades en un espai tancat

Ada Colau, alcaldessa de Barcelona.

Ada Colau, alcaldessa de Barcelona.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Barcelona col·laborarà amb l’entitat Barcelona amb la Selecció per trobar un “espai tancat” on instal·lar pantalles gegants per seguir els partits de semifinals i finals del Mundial de Futbol de Rússia, en el cas que la selecció espanyola arribi a disputar-les, segons va explicar ahir la comissionada d’Esports de l’ajuntament, Marta Carranza.

Ciutadans ha demanat al govern de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, de crear un “espai de futbol” a la ciutat on es puguin seguir els partits del Mundial, que se celebrarà del 14 de juny al 15 de juliol a Rússia. El Partit Popular, per la seua part, vol que l’Institut Barcelona Esports treballi perquè l’entitat Barcelona amb la Selecció pugui instal·lar una pantalla gegant de televisió per seguir-los.

Marta Carranza va destacar que veuen factible col·laborar per buscar un “espai tancat”, encara que no es va comprometre que sigui un equipament municipal. Va afegir que la col·laboració està condicionada en el fet que l’espai tancat on s’instal·lin les pantalles gegants reuneixi les garanties de seguretat i que l’entitat que organitzi l’acte en cobreixi les despeses i dugui a terme els tràmits necessaris.

tracking