SEGRE

ESQUÍ COMPETICIÓ

Sis lleidatans, inclosos en els equips estatals d'esquí

Cinc de fons i un d’alpí per a la pròxima temporada 2018-2019

Gral Sellés formarà part de l’equip sub-23 d’esquí de fons.

Gral Sellés formarà part de l’equip sub-23 d’esquí de fons.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Espanyola d’Esports d’Hivern (RFEDI) ha fet oficial la llista d’esportistes que formaran part de les diferents estructures esportives de cara a la temporada vinent 2018-2019, en la qual figuren sis lleidatans, un en esquí alpí i cinc en nòrdic.

L’aranès Àlex Puente, del CAEI i que va participar en els Jocs Olímpics de Sotxi 2014, es manté en l’equip B de la modalitat d’alpí, al darrere de la selecció absoluta que integraran aquest any els catalans Joaquim Salarich i Núria Pau i el basc Juan del Campo, format al CAEI.

Lydia i María Iglesias, Gral Sellés, Jaume Pueyo, Martí Vigo i Àlex Puente han estat inclosos a la llista

La resta de lleidatans inclosos en les estructures esportives són de fons, entre els quals l’aragonès Martí Vigo, establert a Lleida i estudiant de la UdL que va participar als passats Jocs Olímpics de Pyeongchang. L’esquiador de Jaca completarà a l’equip A al costat del basc Imanol Rojo, mentre que a la selecció sub-23 figuren fins a quatre lleidatans, concretament les germanes araneses Lydia i María Iglesias, de l’ANEC; l’urgellenc Jaume Pueyo, del CEFUC de la Seu d’Urgell; i Gral Sellés, del Club Esquí Bellver de Cerdanya.

Respecte a la temporada anterior s’han quedat fora inicialment la barcelonina del CAEI Júlia Bargalló, i la lleidatana Anna Esteve, del CEVA, tant una com l’altra en alpí; així com la fondista urgellenca Paula Martínez.

Els Centres de Tecnificació reconeguts pel CSD s’encarregaran de coordinar els entrenaments i les estructures per a esportistes que estan a prop d’aconseguir els objectius d’accés a les estructures esportives de l’RFEDI, com pot ser el cas de la barcelonina del CAEI Miren Miquel, o els esquiadors que han sortit de l’estructura esportiva de l’RFEDI aquesta temporada però que tenen opcions de tornar durant la temporada.

tracking