SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Serna aposta per l'espectacle

Jorge Serna afirma en la seua presentació com a entrenador del Força Lleida que vol atreure l’afició al Barris Nord amb un joc atractiu || Falta el seu segon i Prado serà assessor esportiu

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Jorge Serna vol que l’afició al bàsquet torni a omplir el Barris Nord i la seua proposta per aconseguir-ho és amb un joc “dinàmic, amb dosi d’espectacularitat i que atregui la gent al pavelló”, va explicar ahir durant la seua presentació com a primer entrenador de l’equip la temporada vinent. Després de salvar la LEB Or amb una victòria a Manresa en l’última jornada, el president del Força Lleida, Félix González, es va confessar “molt content de continuar amb el club a la LEB Or. Ara tots valorem el que és estar a la segona divisió del bàsquet espanyol”. Va celebrar la continuïtat de Serna, del qual va dir que era “una de les persones que han fet possible aquesta continuïtat, juntament amb els jugadors i Borja Comenge i tot l’staff”. Va qualificar el tècnic com “un home de club” i va explicar que el primer objectiu del club és “millorar i potenciar l’staff tècnic”.

Jorge Serna va agrair la confiança del club i va explicar que “s’han donat tots els condicionaments que vaig demanar per acceptar el càrrec”, és a dir, que fos compatible amb el seu treball com a professor a l’Inefc, per a la qual cosa l’entitat incorporarà un segon entrenador professional, mentre també tornarà Joaquín Prado per exercir d’assessor esportiu, una altra de les peticions que va fer Serna.

El tècnic vol una plantilla amb deu professionals capaços d’aportar tots 20 minuts

Albert Aliaga, directiu responsable de la part esportiva, va destacar els dos motius pels quals s’ha apostat per Jorge Serna: “La seua capacitat professional indubtable i la seua experiència i pel seu compromís amb el club. Sempre posa el club davant seu.”

Només dos jugadors tenen contracte per a la pròxima temporada, Miki Feliu i l’estonià Kregor Hermet, mentre que s’ha ofert la renovació per dos temporades a MBaye. “De la resta, parlarem amb tothom, a veure quines són les seues idees i les seues pretensions”, va dir el tècnic. Va admetre que fins que no coneguin el pressupost no es podran concretar fitxatges, però que, independentment d’això, sí que té clar el perfil que busca: “Vull deu professionals que puguin jugar tots 20 minuts, en lloc d’una columna que acumuli minuts. Vull competència per a totes les posicions, capaces de jugar als dos costats del camp, amb qualitat amb la pilota i que s’hi deixin la vida.” Va assegurar també que afronta el repte “amb la màxima il·lusió. Sóc un apassionat del bàsquet i aquest és el millor lloc possible en aquesta ciutat”.

Albert Aliaga, Jorge Serna i Félix González, ahir durant la presentació del tècnic del Força Lleida per a la temporada vinent.

Albert Aliaga, Jorge Serna i Félix González, ahir durant la presentació del tècnic del Força Lleida per a la temporada vinent.FORÇA LLEIDA

tracking