SEGRE

ATLETISME SOLIDARITAT

Un lleidatà corre 169 quilòmetres a favor d'un malalt d'ELA

Miquel Solé, l’atleta de les cent maratons en un any, la va fer per un amic que té aquesta malaltia || “Ha sigut el meu repte més emotiu”

Miquel Solé, amb Jordi Sabaté, pel qual ha fet aquest repte.

Miquel Solé, amb Jordi Sabaté, pel qual ha fet aquest repte.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El corredor lleidatà d’ultrafons Miquel Solé, que va culminar amb èxit el març passat el seu repte de córrer cent maratons en un any, acaba de finalitzar un altre desafiament, en aquest cas solidari, com a mostra de suport al seu amic Jordi Sabaté, que pateix l’esclerosi lateral amiotròfica (ELA) i així donar visibilitat a aquesta malaltia. Per a això ha corregut un total de 169 quilòmetres repartits en tres jornades consecutives els dies 11, 12 i 13 que, segons ell, “han estat els quilòmetres més emotius que he afrontat mai. Volia fer alguna cosa per al meu amic Jordi i modestament crec que, pel que he vist a les xarxes socials, hem pogut complir el desig de difondre aquesta malaltia i sensibilitzar la gent per aconseguir fons de cara a la investigació”, explica aquest auxiliar clínic de professió, de 53 anys.

En la primera etapa va recórrer 41 km i ho va fer tot just sortir de la feina, des de la mateixa clínica on treballa i va finalitzar al centre cívic de la Bordeta passant per diverses localitats del Segrià. El segon dia va recórrer 66 km, des del canal de Seròs fins a un restaurant de Lleida on l’esperava per dinar el seu amic Jordi Sabaté, amb qui es va fondre en una abraçada a l’acabar l’etapa. L’endemà va recórrer 62 km entre Albesa i el Sant Crist de Balaguer. “A cada gambada tenia molt present el Jordi i totes les persones amb ELA”, afirma.

tracking