SEGRE

FUTBOL LLIGA EUROPA

Griezmann condueix l'Atlètic de Madrid al seu sisè títol continental

També és el sisè trofeu de l’era Simeone

Els jugadors de l’Atlètic de Madrid celebren el títol conquerit ahir a Lió.

Els jugadors de l’Atlètic de Madrid celebren el títol conquerit ahir a Lió.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una demostració de determinació i eficàcia d’Antoine Griezmann i un exercici pràctic col·lectiu van llançar l’Atlètic de Madrid a una nova Lliga Europa, el sisè títol de l’era Simeone, evidentment superior a l’Olympique de Marsella (0-3), rotund quan va percebre el primer error rival i concloent després.

Menys quinze minuts, amb més agitació que ocasions, la final va ser sense matisos del conjunt blanc-i-vermell i de la seua estrella, que va domar primer un contrincant bregador al començament del duel, amb el 0-1 en el minut 22, i va sentenciar després, en el 48, amb dos definicions incontestables; l’enèsim exemple de tota la seua classe, que el revaloritza a un mes d’anar al Mundial, encara que la seua clàusula és de 100 milions d’euros i el Barça sembla la seua pròxima destinació. Gabi va tancar el compte en el minut 89 amb el 0-3.

D’aquesta forma, l’Atlètic de Madrid va engrandir el palmarès amb el seu sisè títol continental, que inclou tres Lligues Europa (2010, 2012 i 2018); una Recopa (1962), i dos Supercopes (2010 i 2012), i al qual només queda per conquerir la Lliga de Campions, acariciada en tres finals, el 1974, 2014 i 2016. Per a Diego Simeone, el d’ahir és el seu sisè títol amb l’At. Madrid en sis anys i mig. En aquest temps ha guanyat totes les grans competicions (una Lliga, una Copa del Rei, una Supercopa espanyola i una altra d’europea, dos Lligues Europa) menys la Lliga de Campions, amb dos finals perdudes.

tracking