SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

L'exjugador de la UE Lleida Luis Rubiales, nou president de l'RFEF

L’exjugador de la UE Lleida es va imposar per àmplia majoria al seu rival, Larrea

Luis Rubiales saluda a l’arribar a l’assemblea de la Federació Espanyola de Futbol.

Luis Rubiales saluda a l’arribar a l’assemblea de la Federació Espanyola de Futbol.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exjugador de la UE Lleida, entre altres equips, i expresident de l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), Luis Rubiales, va ser elegit ahir per àmplia majoria nou president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), després d’imposar-se en la votació celebrada durant l’assemblea general al candidat continuista, Juan Luis Larrea, per 80 vots a 56.

Rubiales va jugar al Lleida la temporada 2000-2001, a Segona A. Va disputar 35 partits en una campanya amb dos tècnics, Miguel Rubio, que va substituir Quique Hernández. L’equip va descendir a Segona B.

Rubiales, de 40 anys, serà president fins al 2020, any en què acaba aquest mandat que havia iniciat el passat 22 de maig Ángel María Villar, abans que aquest fos inhabilitat definitivament a finals del 2017 per la seua implicació en l’operació Soule, per la qual havia estat detingut al juliol. No va necessitar acudir a una segona votació ja que en la primera va treure la majoria que necessitava, per sobre dels 70 vots, cosa que va deixar clar el suport més gran de tots els estaments del futbol davant de Juan Luis Larrea. Només hi va haver un vot en blanc dels 137 assembleistes.

El nou president va dir: “Prenc aquest càrrec amb responsabilitat i per tornar la confiança que el futbol espanyol em brinda.” Entre els seus objectius està “assolir el diàleg amb els diferents institucions del futbol. Aconseguirem una RFEF líder, ningú no ens guanyarà a treball, el canvi és imparable”, va sentenciar.

tracking