SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

Acord total amb Oruste i Creus

L’argentí supleix la marxa de Darío Giménez || L’ICG visita avui el Liceo sense res en joc

Jordi ‘Xixi’ Creus continuarà una temporada més a l’ICG Lleida.

Jordi ‘Xixi’ Creus continuarà una temporada més a l’ICG Lleida.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb l’OK Lliga fent els seus últims cops de cua, l’ICG Software Lleida, que avui visita la pista del Liceo (12.30), va planificant la plantilla 2018-2019, que podria estar tancada fins i tot abans d’acabar la temporada. El tècnic Albert Folguera ha apostat per la continuïtat de tots els seus integrants, amb l’única novetat del fitxatge de Maximiliano Oruste, que arribarà per suplir la marxa ja coneguda de Darío Giménez, com ja va avançar SEGRE. El club té un acord tancat amb l’argentí de l’Alcoi, actualment el tercer màxim golejador de l’OK Lliga, només pendent de la firma del contracte.

El club ja ha arribat a un acord per renovar Joan Cañellas, César Candanedo i els germans Lluís i Andreu Tomàs, i quedava pendent la continuïtat de Jordi Creus. El reusenc vol continuar i Folguera el vol a la seua plantilla. “Si depèn de mi, Xixi continuarà, però no crec que hi hagi cap problema perquè segueixi un any més amb nosaltres”, va apuntar el tècnic, que seguirà comptant amb els serveis del jugador del planter Albert Mola i dels francesos Roberto i Bruno di Benedetto, que tenen un any més de contracte.

El club vol que tingui minuts i ja ha rebut ofertes d’equips de l’OK Lliga i de Primera Nacional

Folguera, en canvi, va obrir la porta a la cessió de Deri Mataix, que aquest any no ha tingut gaire protagonisme.

“Necessita jugar minuts i gairebé segur que anirà cedit”, va apuntar el tècnic. El jugador ja ha rebut ofertes d’equips de l’OK Lliga i de Primera Nacional, encara que no es descarta que continuï si el Juneda-Lleida aconsegueix l’ascens a l’avantsala de la màxima categoria.

Pel que fa al partit d’avui a la pista del Liceo, en el qual cap dels dos s’hi juga res, els llistats intentaran defensar la cinquena posició, encara que Folguera reconeix que arriben amb el dipòsit en reserva. “Ens està costant molt entrenar-nos. Després de tot el que hem viscut estem una mica saturats i amb ganes que acabi la temporada, però partits com els de demà –avui– motiven per estar davant de grans rivals”, va assegurar el tècnic llistat.

tracking