HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Massa rival

El Vila-sana cau golejat davant d’un Gijón que conquista de forma matemàtica el títol de Lliga, que afegeix al de Copa d’Europa || El 4-0 al descans va sentenciar

Victòria Porta controla la bola davant la pressió d’una asturiana.

Victòria Porta controla la bola davant la pressió d’una asturiana.PAU CARAZO

El Vila-sana, amb els deures fets des de fa setmanes i centrat ja en la planificació de la pròxima temporada, no va ser rival d’un Gijón que es va proclamar ahir de forma matemàtica campió de Lliga a falta d’una jornada per a la conclusió. Les asturianes van complir els pronòstics i van golejar les de Pla d’Urgell (6-1) per sumar tres punts que els permeten completar un doblet històric, atès que fa poc més d’un mes ja es van proclamar campiones d’Europa.

El matx no va començar res bé per a les jugadores que dirigeix Jordi Capdevila, que als sis minuts de joc ja havien encaixat els dos primers gols. L’avantatge va donar tranquil·litat a les locals i va obligar les lleidatanes a atacar amb més insistència, cosa que va motivar ràpides contres que el Gijón va aprofitar per situar un aclaridor 4-0 al descans, un marcador que hauria estat encara més ampli si no fos per la porteres Anna Ferrer i Anna Carazo. A la segona meitat, el guió no va canviar, encara que el Vila-sana va saber contenir millor el seu rival.

“El resultat és del tot just perquè és un rival molt millor que nosaltres. Tot i així, hem competit bé en determinats moments, però crec que la diferència ha estat que elles han aprofitat gairebé totes les ocasions clares que han tingut i nosaltres no”, va apuntar Jordi Capdevila sobre la derrota.