SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Lluís Pino, nou ajudant per a Serna a l'Actel Lleida

S’incorporarà al club una vegada acabi la seua tasca al Marinos veneçolà

Lluís Pino, segon per la dreta, en la seua etapa a l’Oberwart.

Lluís Pino, segon per la dreta, en la seua etapa a l’Oberwart.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lluís Pino serà el tècnic ajudant de Jorge Serna durant el pròxim curs a l’Actel Lleida, després d’haver assolit un acord amb el club per incorporar-se una vegada acabi la seua tasca com a entrenador dels Marinos de la LPB veneçolana. L’equip d’Anzoátegui acaba la temporada a finals de juny i serà llavors quan el tècnic barceloní començarà la seua tasca al club. Pino, de 32 anys, serà l’home de confiança de Serna, que va demanar un ajudant que pogués dedicar-se plenament al primer equip, ja que ell seguirà amb la seua tasca com a docent a INEFC Lleida. El tècnic va ser alumne de Serna i el seu ajudant al Montsó, en la temporada 2008-2009, a més de jugador del Sícoris Club. Una vegada finalitzats els estudis a INEFC va tornar a la seua Barcelona natal per ser preparador en el Collblanc des del 2009 fins al 2013. Posteriorment va iniciar la primera aventura a l’estranger com a segon d’Edu Torres, ex del Lleida Bàsquet, en la seua etapa amb l’Huracanes de Mèxic, del qual també va ser primer entrenador després de la marxa de Torres a la Xina i la destitució de l’Àngel Pompis González. El nou ajudant de l’Actel Lleida també va entrenar el Panteras veneçolà i les seues últimes experiències són en el Graz austríac, va tornar a ser segon de Torres a Hong Kong i després va tornar a Àustria per dirigir els Obertwart Gunners. Finalment, aquest any va acceptar l’oferta del Marinos veneçolà i ara tornarà a Lleida com a nou ajudant de Jorge Serna.

En una entrevista per al web especialitzat Zona de Básquet, Lluís Pino es va definir com “un entrenador passional, amant del treball i dels detalls, que veu el bàsquet com una forma de vida i la meua mirada a aquest esport s’il·lumina entre el segon 8 i 16 de cada possessió”.

El club organitza unes jornades de portes obertes per a la base

El Força Lleida organitzarà unes jornades de portes obertes per provar futurs jugadors per als equips de la base. Aquestes jornades estan destinades a tots els jugadors nascuts entre 2006 i 2014, que podran realitzar les proves gratuïtes durant els dies fixats entre dilluns que ve i el 21 de juny. Per inscriure els nens en les proves del Força Lleida, els pares que hi estiguin interessats s’hauran de posar en contacte amb el club a través del telèfon 973 233 033 o del correu electrònic flleidacoordinacio@gmail.com. El club facilitarà els horaris de les proves una vegada els jugadors estiguin inscrits. El Força Lleida també organitza el tradicional campus d’estiu, destinat a nens nascuts entre el 2005 i el 2014 i el primer torn del qual tindrà lloc del 25 al 29 de juny.

tracking