Campions imbatuts

El Mollerussa empata amb el Térmens en un partit intens || Els de Josep Maria Turull firmen una temporada perfecta sense conèixer la derrota, a més del títol de Lliga i l’ascens a Primera

Sergi Prats rep una placa commemorativa i l’homenatge del club, dels companys i de l’afició.JOAN GÓMEZ

El Mollerussa va completar una temporada històrica dels de Josep M. Turull, sense conèixer la derrota amb vint-i-tres victòries i onze empats. Van dominar d’inici els locals i Raya va avisar al minut 5 amb una volea que es va perdre per poc. Al minut 22, Delgado va obrir el marcador al rematar al segon pal un gran servei de Prats. A l’inici de la segona part el Mollerussa va tenir el millor moment de joc, confirmat pel 2-0 que va arribar en l’execució d’una falta per part de Cervelló. A partir d’aleshores, el campió va acusar el cansament i va abaixar una mica el ritme. El Térmens se’n va aprofitar i, primer Florejacs al minut 63 i al minut 89 Gardeñes, van aconseguir l’empat final.

Després de l’encontre, l’entrenador Josep Maria Turull va dir: “Agraeixo la confiança i el suport de la directiva, de l’afició i el treball de tots.” Sobre la gran temporada, va afegir: “Aquest és un projecte jove amb un èxit històric difícil de repetir.”