SEGRE

FUTBOL INTERNACIONAL

Messi: "Tinc clar que el Barça serà el meu únic club a Europa"

Messi diu que no són favorits al Mundial i que trobarà a faltar Iniesta

Leo Messi, durant la concentració de l’Argentina a Buenos Aires.

Leo Messi, durant la concentració de l’Argentina a Buenos Aires.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Leo Messi va manifestar que no jugarà en cap altre club d’Europa que no sigui el Barça, encara que no descarta tornar algun dia al futbol argentí per disputar almenys mitja temporada amb Newell’s Old Boys.

“Cada vegada tinc més clar que a Europa Barcelona serà el meu únic lloc. Sempre he dit que tinc ganes de jugar algun dia al futbol argentí. No sé si això passarà, però ho tinc al cap. Seria al Newell’s, res més. M’agradaria viure això almenys sis mesos, però un mai no sap el que passarà”, va manifestar el jugador blaugrana durant la seua concentració amb la selecció argentina prèvia al Mundial.

Messi també es va referir a l’adéu d’Iniesta, que deixa el Barça per jugar al Vissel Kobe japonès. “No només l’enyoraré jo, ho farà el món del futbol. Si bé continua jugant, el fet de veure’l dia a dia, entrenar-me amb ell, jugar amb ell, la veritat és que hi haurà un buit gran. Serà difícil de reemplaçar”, va dir el blaugrana.

Leo va afegir que és conscient que “hem de ser realistes i anar a la recerca d’un somni des de la humilitat” al Mundial. «Estem treballant bé, tenim jugadors amb molta capacitat i experiència, però hem d’anar amb tranquil·litat. No podem anar amb el missatge de “serem el campió del món perquè som els millors”, perquè no és així», va dir.

D’altra banda, Samuel Umtiti, concentrat amb França, va manifestar

en una entrevista a L’Équipe que “està clar que vull renovar pel Barça i espero ser a l’equip la temporada vinent. Tinc contracte en vigor i perquè me’n vagi m’han de donar una puntada, tret que jo decideixi anar-me’n”.

Carvajal té una petita ruptura i podria arribar a jugar el Mundial

La selecció espanyola va iniciar ahir la concentració del Mundial amb Carvajal, ja que el madridista completarà el seu procés de recuperació després de confirmar-se que pateix una petita ruptura a l’ísquio dret. Lopetegui i el cos mèdic de la selecció han d’analitzar les proves, estudiar el cas i decidir si manté Carvajal a la concentració. En el cas que el jugador del Madrid sigui descartat, el tècnic estudia els noms de Sergi Roberto (Barça) i Bartra (Betis) com a substituts.

tracking