SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El central francès del Sevilla Lenglet, a un pas del Barça

Un altre objectiu del club blaugrana és Eriksen, centrecampista del Tottenham

Lenglet intenta evitar la rematada de Sergio León, del Betis, durant el derbi sevillà.

Lenglet intenta evitar la rematada de Sergio León, del Betis, durant el derbi sevillà.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fitxatge de Clement Lenglet, defensa francès del Sevilla de 22 anys, pel FC Barcelona sembla que és qüestió d’hores. Lenglet, que el Barça segueix des de fa mesos, podria ser jugador blaugrana ben aviat, segons van informar diversos mitjans. El Barcelona, segons aquestes informacions, pagarà els 35 milions d’euros de la clàusula de rescissió del contracte, més tres milions en concepte de formació. Lenglet firmarà per cinc temporades amb el Barcelona. No obstant, l’anunci del fitxatge de Clement Lenglet no es farà oficial fins al proper 1 de juliol.

Clement Lenglet, que no ha entrat a la llista de França per al Mundial, ha estat negociant en els últims dies amb el Sevilla, però sembla que finalment s’ha decantat per l’oferta del Barcelona. El jugador francès, pel qual el Sevilla va pagar 5 milions d’euros al Nantes, augmentarà la seua clàusula de rescissió quan faltin deu dies per finalitzar el mercat d’estiu. Llavors passaria a ser de 40 milions d’euros.

El club blaugrana sap que té dificultats a l’eix de la defensa i vol estar cobert. Samuel Umtiti encara no ha renovat el seu contracte; Thomas Vermaelen fa enguany els 33 i preocupa per la seua fragilitat física; i Yerry Mina és un jugador que no ha comptat amb la confiança d’Ernesto Valverde i, a més, presenta l’handicap del seu passaport extracomunitari.

D’altra banda, un altre dels objectius blaugrana és Christian Eriksen, el centrecampista danès del Tottenham Hotspur, que a l’agenda dels responsables esportius del Barça està subratllat, fins i tot encara que el club confirmi la contractació d’Antoine Griezmann.

Però el davanter francès de l’Atlètic de Madrid és el primer de la llista, per diverses raons. El Barça ja ha parlat amb ell i sap el seu desig de créixer esportivament al Camp Nou. La qualitat d’Antoine està contrastada a la Lliga durant els seus vuit anys amb la Reial Societat i l’Atlètic.

D’altra banda, la clàusula de 100 milions d’euros que entra en vigor l’1 de juliol és assumible tenint en compte el seu talent i com s’ha disparat el mercat de fitxatges.

tracking