SEGRE

FUTBOL CORRUPCIÓ

La Lliga investiga una suposada manipulació en el partit Osca-Nàstic

Sospita d’apostes il·legals des d’Ucraïna

Leo Franco, al costat del president de l’Osca, Agustín Lasaosa.

Leo Franco, al costat del president de l’Osca, Agustín Lasaosa.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Lliga de Futbol Professional investiga les sospites que el partit entre l’Osca i el Nàstic (0-1 a la jornada 41) pogués estar manipulat amb apostes il·legals i diners procedents d’Ucraïna i d’Àsia.

Segons va publicar ahir el diari El Confidencial, cases d’apostes de tot el món es van veure obligades a eliminar de la seua oferta l’esmentat partit després de detectar “moviments inexplicables” a les cotitzacions del matx.

Va guanyar l’equip tarragoní per 0-1 davant d’un rival que celebrava el seu recent ascens a Primera

Hora i mitja abans del començament del partit, apostadors d’Ucraïna van començar a jugar grans quantitats de diners a favor de l’equip català, que es trobava a 29 punts de l’equip aragonès a la taula. En el descans, la tendència va ser la mateixa, i van entrar també diners a favor del Nàstic des d’Àsia. Finalment, els pronòstics es van complir per a aquests apostadors.

És cert que el Nàstic partia amb avantatge al ser l’únic que s’hi jugava alguna cosa, però la quota visitant era tan alta que la tendència en les apostes a favor dels catalans va fer sospitar les cases d’apostes.

És per aquest motiu que firmes com 888, Interwetten, Betclic, Ladbrokers, Pinnacle, Sbobet i Unibet van tancar l’opció de poder apostar en aquest partit.

La victòria del Nàstic va generar beneficis d’almenys 10 milions d’euros i ara cal veure quines mesures es prendran per la presumpta compra del partit.

D’altra banda, l’argentí Leo Franco va ser presentat ahir com a nou entrenador de l’SD Osca en substitució de Joan Francesc Ferrer Rubi i serà, per tant, el responsable del conjunt oscenc en el seu debut a Primera divisió.

tracking