SEGRE

MOTOCICLISME FEDERACIÓ CATALANA

Lleida ja té nou 'cap'

Manel Sirera ocupa el càrrec deixat per Jordi Pons, que va dimitir al novembre || Vinculat a l’MC Segre, lluitarà per portar el Talents Motocross a Lleida

Manel Sirera, a l’esquerra, al costat de Salvador Servià.

Manel Sirera, a l’esquerra, al costat de Salvador Servià.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El motociclisme lleidatà torna a tenir delegat després de gairebé mig any sense un representant a la junta directiva de la Federació Catalana. A la mateixa votació en la qual es va reelegir a Josep Maria Mañé president del màxim organisme català, els clubs també van elegir Manel Sirera, natural de Balaguer, com a delegat de la Catalana a Lleida per als propers quatre anys.

Substitueix al càrrec Jordi Pons, que el mes de novembre passat va presentar la dimissió per divergències amb la junta directiva sobre la ubicació del Talents Motocross, un programa per a joves promeses que inicialment anava a instal·lar-se a la província lleidatana atenent el gran ventall de circuits d’off road amb què compta, i que ara està en l’aire.

“Tenim planter i bones proves, ara s’ha d’involucrar més gent en l’organització”, assegura

Sirera, que comptarà amb Magí Cots i Arturo Garcia entre els seus col·laboradors a la delegació, té tres grans objectius: la promoció del motociclisme de base, la consolidació dels campionats provincials de les diferents especialitats, que precisament va reactivar Jordi Pons quan va assumir el càrrec el 2014, i la potenciació de saba nova en l’organització de carreres.

“Tenim un bon planter i som l’única província catalana que compta amb un campionat provincial de motocròs, trial i dirt track compost per diverses carreres. Ara el que ens falta és que hi hagi més gent involucrada en l’organització d’aquestes proves per fer una renovació generacional i assegurar així el futur dels clubs”, va apuntar Sirera, de 56 anys.

Vinculat des de fa més de trenta anys al Moto Club Segre, quan l’entitat tenia una secció a Balaguer, i que ha col·laborat també amb el Moto Club Lleida quan aquest organitzava les curses de velocitat al polígon El Segre, Sirera vol mantenir una reunió amb els clubs per conèixer-ne les inquietuds, i assegura que “farem tot el possible per portar el Talents Motocross a Lleida, però no serà a curt termini”, va dir.

Sobre la possibilitat de recuperar el Mundial de motocròs a Bellpuig, el nou delegat va reconèixer que “tot és qüestió de diners”, però va apuntar que “crec que totes les institucions estan per la tasca”.

tracking