SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Aquest és el candidat a suplir Gerard Albadalejo

El club ha parlat amb diversos tècnics i vol un staff amb 8 o 9 persones

Albadalejo s’abraça amb Manu Molina en l’últim partit a casa.

Albadalejo s’abraça amb Manu Molina en l’últim partit a casa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exentrenador del Racing de Santander Ángel Eduardo Viadero (3-1-1969, Santander) és un dels més ben posicionats per ocupar el lloc de Gerard Albadalejo la temporada vinent. El club veu en ell l’home amb experiència que creuen que necessita el cos tècnic lleidatà –té una àmplia trajectòria a la categoria i va disputar dos play-offs amb Sestao River (2013-14) i Racing (1016-17)– i fins i tot el president del Lleida, Albert Esteve, ja s’hauria reunit ahir amb el tècnic per sondejar la seua predisposició.

Després de la maratoniana reunió de dijous a la tarda entre el president i el director esportiu, Jordi Esteve, amb Albadalejo i Jordi Cortés, preparador físic, els dos primers estan dedicant el cap de setmana a veure partits i fer contactes. La idea que estudia el club per a la pròxima temporada és la d’un staff tècnic més ampli, que estaria format per vuit o nou tècnics, en les seues diferents funcions. El primer que s’ha incorporat és l’exjugador del club Miki Massana.

El Lleida, que no vol demorar gaire la seua decisió, compta amb Gerard Albadalejo perquè en formi part, però no està clar que hagi de ser com a primer entrenador. No està descartat que s’incorpori un segon amb experiència, ni tampoc que el tècnic amb experiència que es vol fitxar sí o sí acabi sent el primer entrenador. En aquest cas, a Albadalejo se li atorgarien altres funcions, ja que es compta amb ell de cara al futur. El club s’ha entrevistat amb altres tècnics i estudia una llista de cinc o sis entrenadors, entre els quals Emilio Larraz, que aquesta temporada passada va entrenar l’Ebro, o Vicente Parras, que ho va fer a l’Ontinyent.

Sobre els motius pels quals no s’ha aconseguit, el jugador explica que “se’ns van escapar partits al Camp d’Esports davant de rivals que han acabat descendint a Tercera, com el Formentera, l’Atlètic Saguntí o el Deportivo Aragón”. Admet, d’altra banda, que l’ha sorprès que “a Lleida l’afició et para pel carrer. No m’havia passat mai”.

Jorge Félix: “Vull seguir al Lleida i pujar a Segona divisió” El davanter madrileny Jorge Félix, que ha acabat la temporada com a pitxitxi del Lleida, amb 10 gols, té clar que el seu futur passa per seguir al club, amb què té una temporada més de contracte, i mostra el seu desig d’aconseguir l’objectiu que s’ha escapat aquest curs: “Vull continuar aquí a Lleida una temporada més, arribar a jugar la promoció i, per què no?, ascendir a Segona divisió”, va explicar en una entrevista difosa ahir pel club.

tracking