FUTBOL COPA DE LA REINA

El Barcelona aconsegueix la sisena Copa de la Reina al guanyar l'Atlètic

Caldentey marca el gol en el minut 120

Mariona Caldentey, eufòrica després de guanyar la Copa de la Reina amb el seu gol en l’últim minut.FCBARCELONA.CAT

El FC Barcelona es va alçar ahir amb la Copa de la Reina a l’imposar-se per 1-0 a l’Atlètic de Madrid, amb un gol de Mariona Caldentey en l’últim minut de la pròrroga. En un Estadio Romano clarament bolcat amb les blanc-i-vermelles, les blaugrana van ser les que van disposar de més ocasions de gol, encara que no va ser fins al minut final quan van aconseguir materialitzar-les, aconseguint la que és la seua sisena Copa de la Reina i igualant Llevant i Espanyol en el palmarès.

La primera part es va caracteritzar per un domini més gran de l’Atlètic de Madrid, que va disposar de les millors ocasions, que encara que no van ser gaire nombroses sí que van fer una sensació més gran que podien moure el marcador. Amb més intensitat van començar la segona part per els dos equips, amb oportunitats de marcar als peus de Ludmila da Silva per a l’Atlètic i de Tonni Duggan per al Barça. A la recta final, Vicky Losada i una altra de Martens van enviar dos pilotes al travesser.

Text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text

A la pròrroga, els dos equips acusaven ja l’esforç, però va ser el Barcelona el que va tenir l’ocasió més clara a falta de dos minuts per al final, en un xut de Martens que va fregar el pal. Quan tot apuntava als penals i a l’últim minut, Mariona Caldentey va aconseguir dur la pilota al fons de les malles, donant la Copa al Barça. D’altra banda, el president de l’RFEF, Luis Rubiales, va anunciar que intentaran que la reina Letícia pugui entregar la Copa de la Reina la propera edició, després que la “poca antelació” amb què va ser convidada aquest any li impedís d’entregar-la ahir.