SEGRE

Jorge Félix: "Vull seguir al Lleida i pujar a Segona divisió"

Jorge Félix, que va sortir com a capità, intenta marxar de la vigilància del balear Javi Rosa, en una jugada d’atac del Lleida durant el primer temps.

Jorge Félix, que va sortir com a capità, intenta marxar de la vigilància del balear Javi Rosa, en una jugada d’atac del Lleida durant el primer temps.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El davanter madrileny Jorge Félix, que ha acabat la temporada com a pitxitxi del Lleida, amb 10 gols, té clar que el seu futur passa per seguir al club, amb què té una temporada més de contracte, i mostra el seu desig d’aconseguir l’objectiu que s’ha escapat aquest curs: “Vull continuar aquí a Lleida una temporada més, arribar a jugar la promoció i, per què no?, ascendir a Segona divisió”, va explicar en una entrevista difosa ahir pel club.

Sobre els motius pels quals no s’ha aconseguit, el jugador explica que “se’ns van escapar partits al Camp d’Esports davant de rivals que han acabat descendint a Tercera, com el Formentera, l’Atlètic Saguntí o el Deportivo Aragón”. Admet, d’altra banda, que l’ha sorprès que “a Lleida l’afició et para pel carrer. No m’havia passat mai”.

tracking