SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El FC Barcelona blinda Umtiti

Millora i amplia fins al 2023 el contracte del francès, amb una clàusula de rescissió que passa de 60 a 500 milions || Diu que “mai vaig pensar a anar-me’n” i que fitxar Griezmann seria “fantàstic”

El

El

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Samuel Umtiti va firmar ahir el nou contracte que el lliga al Barça les pròximes cinc temporades, fins al 2023, i ha passat a tenir una clàusula de rescissió de 500 milions d’euros –abans era de 60– per foragitar possibles compradors, com ja va fer amb les últimes renovacions de Messi (700 milions), Piqué i Sergi Roberto (500). El francès va deixar clar després de renovar que “mai” va pensar a anar-se’n i que el seu somni és quedar-se molts anys. “No volia anar-me’n, sóc al millor equip del món amb Messi i els millors. Des que vam parlar de renovar, volia renovar. Mai he pensat a deixar el Barça, és el meu equip des de petit i espero guanyar molts títols aquí”, va assegurar.

Umtiti, d’alta banda, va reconèixer que no ha parlat amb el seu company de selecció Antoine Griezmann sobre la possibilitat de fitxar pel Barça, però sí que va deixar clar que seria “fantàstic” tenir-lo a l’equip, igual que poder fitxar un altre compatriota com Clément Lenglet, defensa del Sevilla FC que li encanta i que és un dels objectius blaugrana. “Parlo molt amb Griezmann, però d’aquest tema no. Parlem de la Playstation, del menjar, però aquest tema no m’importa. És un jugador fantàstic i pot ajudar qualsevol equip, si vol venir serà fantàstic”, va assegurar Umtiti, que va donar la seua benedicció al possible fitxatge del central Lenglet. “És un molt bon jugador, m’agrada com juga. Hem de parlar amb els directius per saber si pot venir, però a mi m’encanta”, es va sincerar.

tracking